Αρχική arrow Τηνιακά Νέα arrow Επισκέψεις Περιφερειακών Αρχών τον Μάϊο στην Τήνο

Επισκέψεις Περιφερειακών Αρχών τον Μάϊο στην Τήνο

Πλήθος επισκέψεων πραγματοποίησαν στη Τήνο τον μήνα που πέρασε τρείς αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας  Ν. Αιγαίου και ο ίδιος ο περιφερειάρχης κ. Γιάννης Μαχαιρίδης. Ο περιφερειακός σύμβουλος Ν. Αιγαίου της  Τήνου κ. Ματθαίος  Βίλλας τους συνόδευε  και συμμετείχε στις συναντήσεις που πραγματοποιούνταν.

perifereia_notiou_aigaiou_-_logo

Συγκεκριμένα :  Την Πρωτομαγιά επισκέφθηκε την Τήνο ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος  Πουσσαίος και παραβρέθηκε στον εορτασμό της Παναγίας Βρυσιώτισσας. Επίσης επανήλθε στις 15 Μαΐου και συμμετείχε στην εορτή της Αγκινάρας στην Κώμη, της οποίας συνδιοργανωτής ήταν η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, ενώ την επομένη, 16 Μαΐου, επισκέφθηκε το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας στον Πύργο.


Στις 22 Μαΐου επισκέφθηκαν την Τήνο από κοινού ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου  κ. Γιάννης  Μαχαιρίδης και ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος  Πουσσαίος, και είχαν ευρεία συνάντηση με τον δήμαρχο Τήνου. Επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Κεχροβουνίου,  όπου είχαν συνεργασία με τον ηγουμενοσυμβούλιο, σχετική με την πορεία του έργου «αποκατάσταση του ηγουμενείου και  της τράπεζας της Μονής», το οποίο θα εκτελεστεί με την τεχνική συνδρομή της Περιφέρειας. Επισκέφθηκαν επίσης το Ιερό ΄Ιδρυμα Ευαγγελιστρίας όπου είχαν συνεργασία με τον αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής και τον αρχιερατικό επίτροπο Τήνου  και  τέλος παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του μουσείου «Κώστα Τσόκλη» στον Κάμπο.


Την επομένη 23 Μαΐου πραγματοποίησαν επίσκεψη στον καθολικό Αρχιεπίσκοπο Νάξου και Τήνου και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και των δύο νησιών. Ακολούθως ξεναγήθηκαν στους χώρους και τις εκθέσεις του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του και τις δυνατότητες του. Τέλος συμμετείχαν στην συνεδρίαση της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων που έγινε στην Τήνο.


Στις 26 Μαΐου επισκέφθηκε την Τήνο ο αντιπερειφερειάρχης Αγροτικής οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Σωτήρης Παμπάκας συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες. Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τήνου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στο  γραφείο τους και συζήτησαν θέματα που άπτονται της γεωργοκτηνοτροφίας του νησιού. Ακολούθως είχε συνεργασία με τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου και το βράδυ συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση με φορείς των αγροτών της Τήνου στο δημαρχείο της Ξυνάρας που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Τήνου.


Τέλος στις 31 Μαΐου, πηγαίνοντας στην Άνδρο, επισκέφθηκε για λίγο το Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας η αντιπερειφερειάρχης Τουρισμού, Δια βίου μάθησης και Απασχόλησης κ. Δέσποινα Διακοσταυριανού – Σώζου.


Με την ευκαιρία ενημερώνουμε ότι ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Βίλλας Ματθαίος συμμετείχε  στις 29 Μαΐου στην ημερίδα «ολοκληρωμένη διαχείριση στερεών αποβλήτων» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στην Σύρο, και την επομένη 30 Μαΐου,  στην 7η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε εκεί.   

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ

Τρελοβάπορο Υδρούσσα Studios Ομπατή καφέ bar Σύλλογος Υστερνιωτών Αναρρίχηση στην Τήνο Ενημερωτικό δελτίο ΗχοΦως

Gallery

  • Εικόνες από τα Υστέρνια
  • Εικόνες από τα Υστέρνια
  • Εικόνες από τα Υστέρνια
  • Εικόνες από τα Υστέρνια
  • Εικόνες από τα Υστέρνια
  • Εικόνες από τα Υστέρνια
  • Εικόνες από τα Υστέρνια
  • Εικόνες από τα Υστέρνια
  • Εικόνες από τα Υστέρνια
  • Εικόνες από τα Υστέρνια


Ο καιρός στην Τήνο

Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 17 °C
Πέμπτη, 23 Μάρ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 12 ως 17 °C
Παρασκευή, 24 Μάρ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 12 ως 17 °C
Σάββατο, 25 Μάρ
Περιοδικά σύννεφα Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία: 13 ως 19 °C
OpenMind is a Free Template designed by Ricard Lozano.
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2023 Elxis.org. All rights reserved.